Vi är stolt sponsor av Stockholms Stadsmission - Nora Consulting Engineers

OTHER

Vi är stolt sponsor av Stockholms Stadsmission

Bostadsbristen i Stockholm ökar och allt fler med ekonomisk svårighet har inte råd att behålla sin bostad. Tusentals människor flyr krig som påverkar migrationen och integrationen.

Under 2019 bidrog NCE till Stockholms Stadsmission för att hjälpa utsatta kvinnor i närområdet.
Stadsmissionen arbetar för ett mänskligt samhälle genom att främja delaktighet oavsett samhällsklass samt förebygga hemlöshet och utanförskap.

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019 och 2020. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!

”Det känns helt fantastiskt att bidra till Stadsmissionen. Vi strävar ständigt efter att förändra samhället på alla möjliga fronter. Vi på NCE står för solidaritet och gemenskap”, säger styrelsen i en kommentar.

Vi på NCE är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission!

Publicerad: 17 januari, 2020

Facebook
LinkedIn
Instagram
  1. Hi there! This blog post could not be written much better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to send this post to him. Pretty sure he'll have a very good read. Thanks for sharing! Check out my page Royal CBD

    Publicerad: 2020-08-02 17:06:56

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler nyheter